Arkkitehtitoimisto Henrik Jansson (Oy Mondiara Ltd) on v. 1985 perustettu arkkitehti- ja projektinjohtotoimisto, jolla on laaja ja monipuolinen kokemus rakennusalan koko kirjosta johtavana periaatteenaan erityisen huolellinen paneutuminen rakennuttajan tarpeisiin ja vastaaminen kokonaisvaltaisesti hankkeen toteutuksen sujuvuudesta ja  laadusta.

Yhtiö on ollut mukana lukuisissa projektien kehittämis- ja toteutushankkeissa Suomessa, Norjassa, Iso-Britanniassa, Keski-Euroopassa, Turkissa, Meksikossa, Costa Ricassa, USA:ssa ja Thaimaassa. Arkkitehti Henrik Jansson on asunut ja työskennellyt myös Sveitsissä ja Itävallassa. Palvelemme suomen, ruotsin, englannin ja saksan kielellä.

Henrik Jansson työskentelee Aasiassa läheisessä yhteistyössä Archer Architect Co:n kanssa, jolla on toimistot Bangkokissa ja Chiang Maissa Thaimaassa keskittyen golfkenttien, hotellien, lomakeskusten ja condominium-kohteiden suunnitteluun apunaan Boonchoo Counselor Ltd lakiasioissa. Hän on osakas ja executive director SD&V Oriental International Co.Ltd-yhtiössä, joka on hotellien operointi- ja markkinointiyhtiö, vastuualueenaan uusien hotellihankkeiden kehittäminen.